Általános információk
| The fiesta tournament - 2. fiesta tournament 2009. 06.09–12 |
...amit csak tudnod kell...
Jelentkezés: Kérlek, jelezzetek vissza nekem, hogy tudtok e jönni, lehetőleg még május hónapban, de legkésőbb június 28.-ig. Természetesen a meghívásos jelleg ugyan azt takarja, mint tavaly, azaz, ha van olyan haverod, cimborád, aki szívesen eljönne, akkor nyugodtan keress meg minket és megoldjuk, hogy ő is eljöhessen
Ja és a legfontosabb: az email-cím:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Itt tudsz jelentkezni, kérdezni, meg minden egyéb. Remélem idén is lesz akkora buli, mint tavaly…
Részvételi díj: A részvételi díjat előre is be tudjátok fizetni, ekkor 2000 Ft a beugró a rendezvény teljes tartamára. Ha valaki nem tud jönni minden napra, akkor 700ft/nap a belépő. Előre úgy tudod befizetni, hogy a visszaigazolásodban jelzed nekem elővételi szándékod és én küldök Neked egy számlaszámot, amire tudod utalni a pénzt, a közlemény rovatban feltüntetve: Warhammer Fieszta. (Ezt június végéig tudod megtenni. Utána már csak a helyszínen lehet belépőt venni)
Ha a helyszínen veszed meg a beugrót, akkor 3000 Ft a teljes ár, vagy 1000 Ft/nap, ha nem végig lennél ott.
Szállás: Szállás ugyanúgy két féle lesz. Vagy ott a rendezvény helyszínén, a tornacsarnokban, hálózsákkal (tusoló van, kettő is), vagy a tornacsarnokkal szemben éppen most épülő panzióban (a tulaj mondta, addigra kész lesz ). A tornacsarnokos hálóhelyért 300Ft/fő/napot kérnek tőlünk(ezt a helyszínen fizetjük), a panzió áráról még nincs információm, de kérlek, jelezzétek, ha ez a megoldás érdekel Titeket.
Kaja: Itt is van lehetőség pizzát rendelni ugyan, de a tavalyi sikerre való tekintettel, úgy gondoltuk, hogy egy jó bográcsosért senki nem haragudna, ezért minden nap (csüt., péntek, szombat) lesz bográcsozás a tornacsarnok melletti iskola zárt udvarán, ahol az Ágasegyházi Önkormányzat (aki támogatja rendezvényünk) egy sátort biztosít nekünk e célra.
A bográcsozás, ugyanúgy, mint tavaly, kb 500 ft/fő/napba kerül, amit majd akkor szedünk össze.
| < Prev | Next > |
|---|