Általános információk
| Fieszta / Fluffisztán - 2. fluffisztán 2009. 06.09–12 |
...amit csak tudnod kell...
Jelentkezés: Kérlek, jelezzetek vissza nekem, hogy tudtok e jönni, lehetőleg még május hónapban, de legkésőbb június 28.-ig. Természetesen a meghívásos jelleg ugyan azt takarja, mint tavaly, azaz, ha van olyan haverod, cimborád, aki szívesen eljönne, akkor nyugodtan keress meg minket és megoldjuk, hogy ő is eljöhessen
Ja és a legfontosabb: az email-cím:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Itt tudsz jelentkezni, kérdezni, meg minden egyéb. Remélem idén is lesz akkora buli, mint tavaly…
Részvételi díj: A részvételi díjat előre is be tudjátok fizetni, ekkor 2000 Ft a beugró a rendezvény teljes tartamára. Ha valaki nem tud jönni minden napra, akkor 700ft/nap a belépő. Előre úgy tudod befizetni, hogy a visszaigazolásodban jelzed nekem elővételi szándékod és én küldök Neked egy számlaszámot, amire tudod utalni a pénzt, a közlemény rovatban feltüntetve: Warhammer Fieszta. (Ezt június végéig tudod megtenni. Utána már csak a helyszínen lehet belépőt venni)
Ha a helyszínen veszed meg a beugrót, akkor 3000 Ft a teljes ár, vagy 1000 Ft/nap, ha nem végig lennél ott.
Szállás: Szállás ugyanúgy két féle lesz. Vagy ott a rendezvény helyszínén, a tornacsarnokban, hálózsákkal (tusoló van, kettő is), vagy a tornacsarnokkal szemben éppen most épülő panzióban (a tulaj mondta, addigra kész lesz ). A tornacsarnokos hálóhelyért 300Ft/fő/napot kérnek tőlünk(ezt a helyszínen fizetjük), a panzió áráról még nincs információm, de kérlek, jelezzétek, ha ez a megoldás érdekel Titeket.
Kaja: Itt is van lehetőség pizzát rendelni ugyan, de a tavalyi sikerre való tekintettel, úgy gondoltuk, hogy egy jó bográcsosért senki nem haragudna, ezért minden nap (csüt., péntek, szombat) lesz bográcsozás a tornacsarnok melletti iskola zárt udvarán, ahol az Ágasegyházi Önkormányzat (aki támogatja rendezvényünk) egy sátort biztosít nekünk e célra.
A bográcsozás, ugyanúgy, mint tavaly, kb 500 ft/fő/napba kerül, amit majd akkor szedünk össze.
| < Előző | Következő > |
|---|